Gulvservice af højeste kvalitet

Hos Danekilde Gulvafslibning tilbyder vi gulvservice af høj kvalitet til både private og erhverv i Hillerød, Helsingør, Farum og resten af Nordsjælland og København.

​Sætter du pris på rigtig godt håndværk, der kan gøre en forskel ved dit gulv, har vi erfaring med alle former for gulvservice, der genskaber værdien af dit gamle gulv.

Vi tilbyder blandt andet:

Har du ét eller flere gulve i hjemmet eller i firmaet, der trænger til gulvservice, er vi klar til at hjælpe dig med et flot resultat, som du bliver glad for.​

Vores primære kundekreds befinder sig særligt i Nordsjælland, men bor du andetsteds og har behov for en kyndig gulvmand, er vi hos Danekilde Gulvafslibning klar til at lægge vejen forbi for at se på din opgave.

Uanset om du har et enkelt rum, hvor gulvet trænger til lak, eller en hel bygning med slidte gulve, som har brug for behandling, er vi altid parate til at hjælpe dig i mål med god og gedigen gulvservice.​

​Alle har ret til pæne gulve

Hos Danekilde Gulvafslibning er du i centrum, og vi har fokus på dine behov samt ønsker. Med et højt serviceniveau og masser af faglige kompetencer leverer vi en fornem gulvservice, og vi bestræber os på at skabe det perfekte resultat hver eneste gang.

Vi er punktlige og pligtopfyldende, hvorfor du altid kan forvente, at vi er færdige med vores gulvservice til tiden, og vi lever op til dine forventninger.

Vi er desuden certificeret og uddannet af Bona Lakfabrikker og Scandinova, hvilket giver os det bedste faglige fundament for at kunne udføre vores arbejde til din store tilfredsstillelse.

Kontakt os for et stærkt tilbud på gulvservice

Skal du have slebet dit gulv eller har du brug for en anden form for gulvservice, så 20 27 06 84 eller skriv til E-mail danekilde_gulv@mail.tele.dk.